Wij kopen auto’s aan huis.nl

Hét platform voor jouw auto verkoop!

Wijkopenautosaanhuis.nl is het juiste adres als u de auto wilt verkopen. Met 40 jaar ervaring in de autobranche zijn wij tijdens de COVID-19-situatie creatief gaan denken en op zoek gegaan naar een veilige manier van werken voor onze inkopers en de klant. Daarom taxeren en kopen wij nu auto’s aan huis. Onze inkopers werken op veilige afstand.

Wij zijn altijd op zoek naar alle merken auto’s. U verkoopt de auto direct aan ons, dit betekent dat u niet met tussenpersonen werkt, zoals dat bij veel andere auto-inkoopbedrijven wel vaak het geval is. Hierdoor kunnen wij u een betere prijs voor uw auto geven en de verkoop snel afhandelen.


Interesse?
Vul het verkoopformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! U kunt ook een Whatsapp-bericht sturen of direct contact opnemen: 06-30041808. Woonachtig in Spanje? Bel of app dan met: +34 641 56 71 06

Verkoop nu uw auto!

Vul het onderstaande formulier in

  Zij gingen u voor:

  Goede prijs gekregen voor mijn auto! Snel opgehaald en gelijk netjes betaald.

  ze kwamen me auto snel bij mijn op halen en ze waren erg netjes en aardig

  ik kreeg gelijk me centen en een vrijwaarding binnen een dag alles voor mekaar toppie

  ik moest helaas van me peugeot af en hier heb ik hem aan verkocht netjes en goed geregeldt

  Door het overlijden van mijn vader was ik genoodzaakt zijn oude auto te verkopen. Wij kopen auto’s aan huis heeft hem gekocht voor een nette prijs. Al het papierwerk was snel geregeld. Keurige zaak.

  Wij kopen ook bussen, campers en bedrijfswagens in!