Wij kopen auto’s aan huis.nl

Hét platform voor jouw auto verkoop!

Wij zijn 40 jaar actief in de autobranche met de inkoop van auto’s. Vanwege de COVID-19 situatie kopen wij uw auto aan huis. Wij zijn altijd op zoek naar alle merken auto’s. U verkoopt de auto direct aan ons, dat betekent dat U niet met tussenpersonen werkt, zoals dat bij veel andere auto-inkoopbedrijven wel vaak het geval is. Hierdoor kunnen wij U een betere prijs voor uw auto geven bieden en de verkoop snel afhandelen.

1. Vul het online contact formulier in of neem contact op via telefoon of whatsapp

2. Onze inkopers geven u een waarde schatting van uw auto

3. Maak vervolgens een afspraak met één van onze inkopers

4. Bespaar u uzelf de tijd om naar ons autobedrijf te rijden. I.v.m. de Covid-19 situatie, komen wij graag bij u aan huis om de auto op te halen.

Let op, de auto dient op uw naam te staan. Geldig legitimatie is verplicht. Bij gestolen of verduisterde auto’s doen we aangifte bij de politie.

Woonachtig in Spanje? Bel of app dan met: +34 641 56 71 06.

Verkoop nu uw auto!

Vul het onderstaande formulier in

  Zij gingen u voor:

  Goede prijs gekregen voor mijn auto! Snel opgehaald en gelijk netjes betaald.

  ze kwamen me auto snel bij mijn op halen en ze waren erg netjes en aardig

  ik kreeg gelijk me centen en een vrijwaarding binnen een dag alles voor mekaar toppie

  ik moest helaas van me peugeot af en hier heb ik hem aan verkocht netjes en goed geregeldt

  Door het overlijden van mijn vader was ik genoodzaakt zijn oude auto te verkopen. Wij kopen auto’s aan huis heeft hem gekocht voor een nette prijs. Al het papierwerk was snel geregeld. Keurige zaak.

  Wij kopen ook bussen, campers en bedrijfswagens in!